Welkom bij Hengers

Met Hengers Classic Cars richten wij ons op de aan- en verkoop van de originele Toyota Landcruiser. Daarnaast zijn wij onder Hengers Agro ook nog eens gespecialiseerd in mechanische onkruidbestrijding en zijn wij officieel dealer van Steketee.

icon_widget_image Enkel op afspraak geopend icon_widget_image Cars: Veenschapswijk 18, Erica icon_widget_image Agro: Padhuis Europaweg 78, Coevorden icon_widget_image Henry: +31(0)6-12841191 Gerry: +31(0)6-25285773 icon_widget_image Henry: henry@hengers.nl Gerry: gerry@hengers.nl

Hengers

fronttank

Steketee SprayHub en SprayKit

Steketee Fronttank SprayHub

De Steketee fronttank Sprayhub, is te gebruiken voor het toedienen van gewasbeschermingsmiddelen. De sprayhub kan in combinatie met een EC-weeder schoffelmachine worden gebruikt als rijenspuit. De fronttank en de schoffelmachine werken samen dankzij de SprayKit (spuittechniek)

sprayhub

Door deze Sprayhub in combinatie met een EC-weeder schoffelmachine te gebruiken kan tussen de 40% en 60% spuitmiddel worden bespaart. Dit omdat deze combinatie ervoor zorgt dat het spuiten geconcentreerd en alleen binnen de rijen plaatsvindt. Daarnaast bespaart het veel tijd, voor het schoffelen en spuiten is nog maar één werkgang nodig.

sprayhub

De fronttank is uitgerust met een eigen regeling, roerwerk en reiniging. Deze wordt bestuurd via Isobus en kan via de MegaSpray software worden bediend.

megaspray software

Er zijn twee verschillende maten sprayhub: 1100liter of 1500liter.

De sprayhub bevat een schoonwatertank van 127L, handenwastank en een vulzeef. Ook bevat de sprayhub een extra spoelkop voor het oplossen van vaste substanties.

SprayKit

De SprayKit is een dophouder per schoffelelement die men zowel in hoogte als in werkhoek kan instellen voor rijenbespuiting tijdens het schoffelen. Zo kun je vloeibare meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en andere vloeistoffen toedienen.

De SprayKit kan worden uitgerust met een elektrische dopschakeling via ISOBUS. Hiermee kan je via GPS en Section Control rij per rij in en uitschakelen.

fronttank steketee