Welkom bij Hengers

Met Hengers Classic Cars richten wij ons op de aan- en verkoop van de originele Toyota Landcruiser. Tevens verhuren wij onder Hengers Camping diverse compleet uitgeruste Camptrailers. Daarnaast zijn wij onder Hengers Agro ook nog eens gespecialiseerd in mechanische onkruidbestrijding en zijn wij officieel dealer van Steketee.

icon_widget_image Enkel op afspraak geopend icon_widget_image 40 serie: Veenschapswijk 18, Erica icon_widget_image 70 serie: Padhuis Europaweg 78, Coevorden icon_widget_image Henry: +31(0)6-12841191 Gerry: +31(0)6-25285773 icon_widget_image Henry: henry@hengers.nl Gerry: gerry@hengers.nl

Hengers is officiële dealer van Steketee

Steketee is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidtechnologie voor precisielandbouw.

mechanische onkruidbestrijding

Specialistische kennis

Wij houden van specialisatie in plaats van een uitgebreid productengamma en juist daarom hebben wij geen enorm pakket aan dealerschappen.

Altijd passend advies

Verstand van zaken

Wij kennen de agrarische markt als onze broekzak en in combinatie met onze persoonlijke benadering bieden wij optimale service en ondersteuning.

Klaar voor de toekomst

Duurzaam

Bij het schoffelen met een machine van Steketee verminder je het gebruik van bestrijdingsmiddelen en lever je een grote bijdrage aan verduurzaming.

Steketee producten

EC Ridger

De EC-Ridger is geschikt voor alle gewassen die groeien op ruggen met een rijafstand van 75 cm, zoals aardappelen en wortelen, ook in latere groeifasen.

EC Weeder

De EC-Weeder is geschikt voor alle gewassen die in rijen zijn gezaaid.

IC Weeder

De IC Weeder is een automatische intra-rij schoffelmachine voor groenten.

EC Spray

De EC-Spray kan worden gebruikt op ruggen en op vlak perceel. De tunnel wordt over de gewassen geplaatst en beschermt het gewas tegen de gewasverzorgingsmiddelen dat tussen de ruggen of rijen wordt gespoten om onkruid en ongewenste planten te verdelgen.


De voordelen van Steketee

Onkruidbestrijdingstechnologie

Wil je een schoon veld? De onkruidbestrijdingstechnologie van Steketee Easy-Concept (EC) is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden aangepast aan je gewas en teeltomstandigheden.

Cameratechnologie

Deze gebruiksvriendelijke cameratechnologie automatiseert het stuursysteem door middel van plantherkenning. Extra hulp nodig? Met service op afstand zijn wij altijd dichtbij.

Impressie

Gallery
2-Steketee-Hengers-Gallerij-02
Steketee-Hengers-Gallerij-01
3-Steketee-Hengers-Gallerij-02

Download de gratis complete brochure

Elk gewas is anders en heeft specifieke behoeften. In onderstaande brochure vind je meer informatie over de Steketee gewas-specifieke oplossingen en bijbehorende machines. Alle machines bevatten eenvoudige mechanische techniek en uitgebreide software mogelijkheden.

Plan een demonstratie

Een demonstratie biedt de mogelijkheid voor onze klanten om zelf de eigenschappen, mogelijkheden en voordelen van de machines van Steketee te ervaren. Interesse in het leren kennen van de voordelen van onze machines tijdens een demonstratie? Vul ons contactformulier in of bel met Gerry Vos voor het maken van een afspraak.

Contactformulier