Welkom bij Hengers

Met Hengers Classic Cars richten wij ons op de aan- en verkoop van de originele Toyota Landcruiser. Daarnaast zijn wij onder Hengers Agro ook nog eens gespecialiseerd in mechanische onkruidbestrijding en zijn wij officieel dealer van Steketee.

icon_widget_image Enkel op afspraak geopend icon_widget_image Cars: Veenschapswijk 18, Erica icon_widget_image Agro: Padhuis Europaweg 78, Coevorden icon_widget_image Henry: +31(0)6-12841191 Gerry: +31(0)6-25285773 icon_widget_image Henry: henry@hengers.nl Gerry: gerry@hengers.nl

Over ons

Welkom
Steketee, Classic cars, schoffelonderdelen

Wij houden van landcruisers én van landbouw!

Henry en Gerry zijn met elkaar in contact gekomen als collega’s bij een mechanisatie bedrijf. Ze werkten allebei in de verkoop van trekkers en machines. Als snel bleek het te klikken, omdat ze zowel zakelijk als privé dezelfde interesses hebben. Zakelijk hebben ze een gelijke handelswijze en klant benadering. In twee woorden zitten ze op dezelfde lijn.

Onze diensten

Hengers
Specialisten in de Toyota Landcruiser

Classic Cars

Speciliasten in onkruidtechnologie

Agro

Het team

aangenaam
Eigenaar

Gerry Vos

Eigenaar

Henry Meijering

Ontstaan van Hengers

2015

In 2015 kochten wij samen voor de handel een Volkswagen Transport 2 camper. Na deze verkocht te hebben rolden we in de Land Cruisers 40-serie (Gerry had hier al 10 jaar ervaring mee als hobby). De eerste Land Cruiser kochten wij in Engeland en op de terugweg kwam een vergelijkbare Land cruiser te koop in Nederland. Om keuze aan de markt te bieden kochten wij deze er maar bij. Zo zijn we in 5 jaar gegroeid van 2 naar 15 auto’s en zijn we 1 van de bedrijven met een grotere voorraad van de Toyoto Land Cruiser 40 serie.

2018

In 2018 hebben wij uitgebreid met een ander model: de Land Cruiser 70-serie. De ultieme reisautos voor mensen die van avontuur houden.

2020

Op 1-1-2020 is Henry gestopt bij het mechanisatie bedrijf na een dienstverband van 10jaar. Het wat tijd voor een nieuwe uitdaging: zelfstandig ondernemer. De handel in Land Cruisers is verder uit gebouwd en in Coevorden is de tweede opslag locatie verbouwd voor 70 serie auto’s.

2021

Gerry is per 1-1-2021 gestopt bij het mechanisatie bedrijf, na 26 jaar dienstverband. Ons doel is in 2021 nog verder te groeien met de Land Cruisers. Maar wij zochten er ook wat bij! Dit hebben wij per 1-1-2021 gevonden in een dealerschap van Steketee voor Noordoost Nederland. De landbouw is voor ons bekend terrein en de eenvoud en kwaliteit van de Steketee machines spreken ons aan. Met name de specialisatie in één type product is wat ons ligt.