Welkom bij Hengers

Met Hengers Classic Cars richten wij ons op de aan- en verkoop van de originele Toyota Landcruiser. Tevens verhuren wij onder Hengers Camping diverse compleet uitgeruste Camptrailers. Daarnaast zijn wij onder Hengers Agro ook nog eens gespecialiseerd in mechanische onkruidbestrijding en zijn wij officieel dealer van Steketee.

icon_widget_image Enkel op afspraak geopend icon_widget_image 40 serie: Veenschapswijk 18, Erica icon_widget_image 70 serie: Padhuis Europaweg 78, Coevorden icon_widget_image Henry: +31(0)6-12841191 Gerry: +31(0)6-25285773 icon_widget_image Henry: henry@hengers.nl Gerry: gerry@hengers.nl

Dé Toyota Landcruiser specialist

Wij richten ons op de aankoop en verkoop van bijzondere exemplaren van de Toyota Landcruiser.

Dé specialist in Classic Cars

Landcruiser specialist

Ons specialisme ligt met name op het gebied van de Land Cruiser 40 serie. Te denken aan de BJ40, FJ40, FJ45, HJ45, BJ45, FJ40. Maar ook voor de nieuwere reisauto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben continue een mooie voorraad met Land Cruiser HZJ75, HZJ78 en HDJ80 staan.

speurtocht naar bijzondere exemplaren

Inkoop

Om continue een mooi aanbod te houden, zijn wij doorlopend op zoek naar Toyota Landcruisers. Mocht je je auto willen verkopen, neem dan gerust contact met ons op!

Breed aanbod occassions

Verkoop

Wij proberen altijd bijzondere modellen van de originele/patina Toyota Landcruiser in huis te halen. Mocht je iets specifieks zoeken, laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek!

Services

Services
Bekijk ons actuele aanbod

Occasions

verkoop losse onderdelen

Onderdelenshop (tijdelijk)

Op vakantie met Hengers

Camping

Occassions

TE KOOP

De gezichten van Hengers

Hengers is een bijzondere rit van Henry Meijering en Gerry Vos. Wij doen samen het zoekwerk, Henry doet de inkoop en administratie, Gerry heeft het Land Cruiser DNA en doet de technische kant.

Impressie

Gallery
Hengers-classic-cars-toyota-landcruiser-01
Hengers-classic-cars-toyota-landcruiser-02
Hengers-classic-cars-toyota-landcruiser-03

Verkocht

Recent