Welkom bij Hengers

Met Hengers Classic Cars richten wij ons op de aan- en verkoop van de originele Toyota Landcruiser. Daarnaast zijn wij onder Hengers Agro ook nog eens gespecialiseerd in mechanische onkruidbestrijding en zijn wij officieel dealer van Steketee.

icon_widget_image Enkel op afspraak geopend icon_widget_image Cars: Veenschapswijk 18, Erica icon_widget_image Agro: Padhuis Europaweg 78, Coevorden icon_widget_image Henry: +31(0)6-12841191 Gerry: +31(0)6-25285773 icon_widget_image Henry: henry@hengers.nl Gerry: gerry@hengers.nl
  /  Agro   /  Hengers Agro: de mechanisch onkruidbestrijding specialist
Schoffelmachine Steketee automatisch gestuurd

Hengers Agro: de mechanisch onkruidbestrijding specialist


Om wat meer achtergrond informatie te geven zullen wij de komende wat verschillen de blogs gaan schrijven. Hiermee willen wij onze kennis met betrekking tot schoffeltechniek, product informatie en succesvol mechanische onkruidbestrijding delen. In dit eerste allereerst wat informatie over ons en over Steketee.

Hengers Agro

Sinds 1 januari 2021 is Hengers Agro Steketee dealer voor Noord-Oost Nederland geworden. Hengers Agro bestaat uit Gerry Vos en Henry Meijering. Beide al jaren werkzaam in de landbouw mechanisatie en in 2021 hebben wij de stap gemaakt om zelfstandig ondernemer te worden en een eigen dealerschap te vertegenwoordigen. 


1 dealerschap

Geen 10 of meer dealerschappen, maar slechts 1! En dat is vrij uitzonderlijk in de landbouwmechanistatie. Door onze ervaring hebben wij geleerd dat specialisme het verschil maakt en dat geeft plezier voor zowel ons als voor de klant. 


Ons doel? Specialist in mechanische onkruidbestrijding!


Steketee

De fabriek van Steketee is gevestigd in Stad aan ’t Haringvliet en sinds de jaren ’70 is Steketee al producent van landbouwmachines. In de loop der jaren is de focus meer en meer gericht op de schoffelmachines. En sinds 2007 wordt er volop ingezet op het ontwikkelen van camera techniek.Lemken

In 2018 is machinefabriek Steketee overgenomen door Lemken. Lemken is een bekende machine machinebouwer uit Duitsland en specialist in grondbewerking- en zaaimachines. Door Steketee en haar schoffeltechniek over te nemen heeft Lemken ook de mogelijkheid een oplossing voor duurzame landbouw te bieden. Bestrijdingsmiddelen in de landbouw staan namelijk steeds meer onder druk, zodat er “nieuwe” technieken benodigd zijn. Lemken investeert dan ook volop in de ontwikkeling van nieuwe technieken.


Wat maakt ons specialist?
– 1 dealerschap / 1 productgroep
– Veel praktijk ervaring
– Grote kennis van het totale product pakket
– Korte lijnen met onze klanten
– Machines in voorraad
– Onderdelen in voorraad

Demonstatie camera gestuurd schoffelen

Om geïnteresseerden te overtuigen van alle mogelijkheden van de schoffel techniek, demonstreren wij onze camera gestuurde schoffel. Door de speciale profielbalk is de Steketee machine eenvoudig aan de passen aan ieder gewas en iedere rijafstand. Hierdoor kunnen in zowel de gangbare akkerbouw gewassen als bij in de boomteelt (vaste planten en struiken) demonstreren wat onze machine kan.


Wat wij tijdens een demo kunnen laten zien?:
– A-messen
– Hoekmessen
– Triltanden
– Vibromessen
– Vingerwieders
– Torsiewieders
– Gewas beschermschijven
– Basic-elementen met groot Farmflex wiel
– Combi elementen met spindelverstelling

Volg ons ook de komende tijd. Wij zullen in de aankomende blogs steeds meer uitleggen over onze schoffelmachines voor mechanische onkruidbestrijding.Groeten,

Gerry Vos 
& Henry Meijering