Welkom bij Hengers

Met Hengers Classic Cars richten wij ons op de aan- en verkoop van de originele Toyota Landcruiser. Daarnaast zijn wij onder Hengers Agro ook nog eens gespecialiseerd in mechanische onkruidbestrijding en zijn wij officieel dealer van Steketee.

icon_widget_image Enkel op afspraak geopend icon_widget_image Cars: Veenschapswijk 18, Erica icon_widget_image Agro: Padhuis Europaweg 78, Coevorden icon_widget_image Henry: +31(0)6-12841191 Gerry: +31(0)6-25285773 icon_widget_image Henry: henry@hengers.nl Gerry: gerry@hengers.nl
Toyota Land Cruiser kopen? Hengers.nl!

Dé Toyota Landcruiser specialist

Specialist in de aankoop en verkoop van bijzondere Toyota Landcruiser exemplaren

Dé specialist in Classic Cars

Toyota Landcruiser

Ons specialisme ligt met name op het gebied van de Landcruiser 40 serie modellen, zoals de BJ40, FJ40, FJ45, HJ45, BJ45, FJ40. Op zoek naar de nieuwere reisauto? Wij hebben continue een mooie voorraad met HZJ75, HZJ78 en HDJ80 modellen staan.

Bijzondere examplaren

Inkoop

Om continue een mooi aanbod aan oldtimers te houden, zijn wij doorlopend op zoek naar Landcruisers. Mocht je je auto willen verkopen, neem dan gerust contact met ons op!

Breed aanbod occassions

Verkoop

Ben je op zoek naar een specifiek model? Laat het ons weten en wij gaan samen met jou op zoek! Het is ons streven om altijd bijzondere modellen van de originele/patina Landcruiser in huis te halen.

Services

Services
Bekijk ons actuele aanbod

Occasions

verkoop losse onderdelen

Onderdelenshop

De gezichten van Hengers

Hengers is een bijzondere rit van Henry Meijering en Gerry Vos. Wij doen samen het zoekwerk, Henry doet de inkoop en administratie, Gerry heeft het echte Toyota Landcruiser DNA en doet de technische kant.

Impressie

Gallery
Hengers-classic-cars-toyota-landcruiser-01
Hengers-classic-cars-toyota-landcruiser-02
Hengers-classic-cars-toyota-landcruiser-03

Verkocht

Recent